La Fundació Privada Alosa celebra la seva reunió de patrons semestral.

El passat dia 30 de juny es va dur a terme a les instal·lacions de la Fundació Privada Alosa la reunió semestral del patronat d’aquesta. En aquesta reunió es van aprovar els diferents codis deontològics elaborats a principis d’any, es va fer una revisió de l’estat general de la Fundació, centrant-se sobretot en l’enviament de les dades necessàries per formar part de la Xarxa de Serveis Socials de Catalunya i finalment, es van aprovar els pressupostos per aquest any i tots els informes econòmics necessaris.

El Patronat és l’òrgan directiu de la Fundació i té la responsabilitat de corroborar que tot estigui en ple funcionament i que els serveis i la qualitat d’aquests continuïn igual i es millorin amb el pas del temps. El patronat és aquell que decideix quin és el camí i el projecte de la Fundació a llarg termini i en aquest cas ha consolidat el projecte de la Fundació, per continuar oferint un acompanyament jurídic a totes aquelles persones o famílies que així ho desitgin.

Finalment, es va encoratjar al personal a continuar treballant d’una forma ordenada, amb qualitat, amb eficiència i eficàcia i van desitjar unes bones vacances a tothom.

La pròxima reunió de Patronat està programada que es celebri en els últims mesos de l’any.

Compartir:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email