Alosa és una Fundació que em va rebre amb els braços ben oberts i on mai m’ha faltat suport.
Gràcies a Alosa tinc un referent i un auxiliar als quals els hi puc comentar qualsevol cosa.”

Desire Brezmes

Voluntariat

La Fundació Alosa compta amb un grup de persones voluntàries que acompanya en el seu temps lliure les persones amb discapacitat que atenem. Aquestes intervenen de manera molt positiva en la vida de les persones que atenem.

Les persones voluntàries ajuden a trencar el dia a dia de les persones amb discapacitat compartint activitats diverses com per exemple: aficions, esports, activitats culturals, passejades, menjars, etc.

Tot això millora la integració a la societat de les persones amb discapacitat que atenem, i millora la seva qualitat de vida. Totes les persones que participen surten guanyant amb aquesta relació, tant les voluntàries com les persones amb discapacitat que reben el voluntariat.

Finalment, participaràs en jornades formatives i comptaràs amb el suport i el seguiment de l’entitat en tot moment.

Per col·laborar com a voluntari o voluntària amb la Fundació Alosa ens podeu trucar indicant-nos les teves dades, al 973 11 80 60 o envia’ns un correu a [email protected].

Pla de voluntariat

Col.labora

Col·labora amb els nostres projectes!
Gràcies a la teva col·laboració, les persones a les quals donem suport podran participar en activitats de lleure o voluntariat inclusiu, i també ajudaràs a tirar endavant els nostres projectes de vida independent.
On t’agradaria col·laborar?

La teva aportació té beneficis fiscals
Amb la teva col·laboració econòmica pagaràs menys impostos.
Amb una aportació de fins a 150 € Hisenda et tornarà el 75% dels diners aportats, i si col·labores amb una quantitat superior la devolució serà del 30%.

Gràcies per la teva col·laboració

Entitats col·laboradores i aliances

Administracions

Institucions

Empreses