La Fundació La Caixa col·labora amb la Fundació Privada Alosa en el projecte de vida independent.

Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank ha col·laborat amb 10.000 euros amb la Fundació Privada Alosa per la realització i execució del seu projecte de vida independent, un projecte adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que volen viure de forma independent.  

El projecte el que busca és promocionar la inclusió a la comunitat de d’aquestes persones a la vegada que es lluita contra la seva vulnerabilitat i el estigma de la societat, per tal de dur a terme el seu projecte de vida independent amb els suports que necessitin amb l’objectiu d’aconseguir el màxim d’autonomia possible.

El projecte de vida independent va néixer al 2018 i actualment compta amb 9 pisos d’arrendament amb 16 persones beneficiàries, amb aquest finançament la Fundació busca augmentar aquest número i millorar el servei perquè totes les persones que vulguin iniciar la seva vida independent puguin fer-ho.

La Fundació Alosa és una entitat privada sense ànim de lucre fundada al 1994 a la ciutat de Lleida, que té com a objectiu principal donar suport a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i/o salut mental a la província de Lleida que tenen la capacitat jurídica modificada judicialment. Vetlla perquè les persones que atén puguin desenvolupar el seu projecte vital amb els diferents suports que necessitin  mitjançant un pla individualitzat.

Aquesta aportació econòmica de la Fundació “la Caixa” donarà la oportunitat a la fundació Alosa per seguir treballant i oferir una vida independent sense vulnerabilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament amb el màxim de qualitat possible!

Compartir:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email