La Fundació Tutelar Alosa a la televisió municipal i autonòmica

Com bé sabeu durant les últimes setmanes la Fundació Tutelar Alosa ha portat a terme una activitat centrada en les arts dramàtiques i escèniques per tal d’apropar-les a totes aquelles persones usuàries que tinguessin curiositat i volguessin participar. Aquesta activitat s’ha centrat a realitzar un taller per tal de treballar els seus somnis, pors, inquietuds a través de l’expressió artística del seu cos a través de les arts escèniques.

Finalment, després de cinc setmanes tots els participants han pogut posar en pràctica tot l’aprés a través d’una representació final que s’ha dut a terme al Festival Enre9, a càrrec de la companyia La Baldufa, que pretenia combinar arts escèniques professionals amb altres expressions artístiques sorgides dels mateixos col·lectius i veïnats a la vegada que volia apropar el barri de la Zona 9 a tota la ciutadania de Lleida.

La representació va ser un èxit i diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò de la notícia, ja que les persones usuàries que van participar d’aquesta activitat van poder expressar tots els seus somnis i pors sobre l’escenari.

Us deixem dos enllaços per poder accedir a les notícies i perquè, entre tots lluitem perquè les persones amb discapacitat tinguin el ressò corresponent com a persones de ple dret dins de la nostra societat.

Televisió de Lleida à https://lleidatv.alacarta.cat/noticieslleida/capitol/dimecres-25-05-2022-vespre a partir del minut 35:15

Televisió autonòmica de Catalunya à https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/cultura-i-transformacio-social-lenre9-tanca-la-seva-primera-edicio/video/6161326/?ext=SMA_WP_F4_CE24_

Compartir:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email