Estrenem nova web!

Aquest últim any no ha estat fàcil per a ningú. Hem tingut dos pèrdues pel COVID i, a més a més, ens hem tingut d’adaptar als protocols deixant de fer les visites presencials que tant ens agraden.

Tot i així, també ens ha donat més temps per plantejar-nos objectius de futur i per crèixer en la bona qualitat dels nostres serveis de suport a les persones.

La web de la Fundació Alosa ja és una realitat!

L’objectiu principal de la iniciativa és fomentar la transparència i donar la informació el més actualitzada possible a les famílies, a les persones ateses i a les entitats que puguin necessitar els serveis de suport a les persones amb discapacitat i/o malaltia mental reconeguda.

Aquesta iniciativa de la Fundació compta amb el suport estimable d’Aran Disseny. El projecte d’aquesta web preten connectar la Fundació mitjançant el blog i les xarxes socials i que tothom ho pugui entendre, gràcies a la lectura fácil i els àudios que han fet algunes de les persones a qui donem suport. Gràcies a tots i a totes per fer-ho possible: Damià, Desiree, Sara i Antonio.

A més a més, esperem incorporar fotografies d’una persona atesa que sap moltíssim ilustrar en imatges el nostre dia a dia: gràcies Jon per col·laborar sempre que ho necessitem.

I per si no en tenim prou, fem coincidir l’estrena virtual amb l’estrena del nou local.

A partir del 17 de maig la nostra ubicació de la seu fundacional será a l’avinguda Miquel Batllori, 91. Un local de planta baixa per permetre l’accessibilitat. La lluminositat i l’espai ens permetrà treballar i ampliar la plantilla amb més comoditat per tal d’atendre el millor que sabem.

Us hi esperem a tots i a totes ben aviat, ja sigui comentant virtualment o venint al nou local!

Compartir:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email