Avui hem tingut una visita molt especial

L’amiga d’una treballadora de l’àrea social sap de ben a prop la tasca que estem fent des de la fundació Alosa.
Per aquest motiu ens ha volgut fer una donació econòmica de forma desinteressada per poder impulsar els nostres projectes d’atenció a les persones.
Cal destacar que aquesta recaptació de fons estarà oberta durant una setmana per a totes les persones que vulguin fer-hi la seva aportació. Els donatius seran lliurats als diferents projectes oberts que la fundació treballa com la “vetllem pel seu temps de lleure”, situacions de vulnerabilitat” impulsem el pla de voluntariat” “projecte de vida independent” amb l’objectiu d’ajudar-los a cobrir les necessitats bàsiques i de benestar emocional a les persones que atenem a la fundació.
La col·laboració i la unió de forces amb totes aquelles entitats o institucions que treballin per al benestar de les persones amb diversitat funcional i les seves persones és un dels pilars de Projectes de la fundació. Per això, en el moment en què la voluntària ha tingut coneixement de les iniciatives que es duen a terme, no va dubtar a sumar-s’hi fent aquesta donació per als que més ho necessiten. “Estic molt contenta en poder col·laborar amb vosaltres, ara més que mai, hem de fer pinya per ajudar als que més ho necessiten “afirma la voluntària que no vol revelar el nom per intimitat.
Per a tothom que estigui interessat, la possibilitat de fer donatius segueix oberta i les donacions es poden fer directament al web de la Fundació Alosa(www.alosa.cat).

Compartir:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email